Sunbeam Rapier Owners Club
Sunbeam Rapier Owners Club
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Sunbeam Rapier Owners Club
 Forum Help
 Trying to upload photos.. help please
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
New posts at top
New posts at bottom
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Administrator

France
57 Posts

Posted - 11 Oct 2011 :  19:58:15  Show Profile  Reply with Quote
Just a test




which appears to be ok so it is very odd.

Are you trying to link to an online Picasa album or are you trying to upload a file from your PC?

Any chance you can email me the file so I can have a go?

Go to Top of Page

Stella

France
127 Posts

Posted - 10 Oct 2011 :  22:15:51  Show Profile  Reply with Quote
Hi

NO not using Photobucket.. just trying to upload straight from Picasa.. I have reduced the file size to under 500kb, but it still won't let it upload..

I have uploaded successfully to Sunbeamania forum but not to this forum.. very odd.

regards.. Stella

quote:
Originally posted by UMU

Sorry i havent read all the posts etc.

I take it your using Photobucket?
It might be worth resetting your router and ensuring your cennection is good and stable also if you resize your pics, making them smaller before you upload them that will help.

ive never had a problem with photobucket though, so its a bit odd

hope that helps



Go to Top of Page

UMU

United Kingdom
319 Posts

Posted - 10 Oct 2011 :  19:39:27  Show Profile  Reply with Quote
Sorry i havent read all the posts etc.

I take it your using Photobucket?
It might be worth resetting your router and ensuring your cennection is good and stable also if you resize your pics, making them smaller before you upload them that will help.

ive never had a problem with photobucket though, so its a bit odd

hope that helps

Go to Top of Page

Stella

France
127 Posts

Posted - 10 Oct 2011 :  18:40:11  Show Profile  Reply with Quote

Trying to upload photos of my new car and I keep getting stuck. Says 100% uploaded, then says:
Active Server Pages error 'ASP 0113'

Script timed out

/forum/outputFile.asp

The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools.

(Not sure if this refers to my computer or yours???)
Please advise.

regards.. Stella
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
New posts at top
New posts at bottom
Jump To:
Sunbeam Rapier Owners Club © 2009 Sunbeam Rapier Owners Club Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000